Genom att fortsätta använda den här sidan så accepterar ni våra cookies och GDPR policy.

Acceptera
PRX-T33

PRX-T33

Säker och effektiv hudföryngring!
PRX-T33 är nästa generations effektiva och resultatinriktade antiåldrandevård.

 

PRX-T33 är en nålfri ansiktsbehandling som ökar cellförnyelse och elasticitet i huden samtidigt som den reducerar fina linjer och rynkor. PRX-T33 är den nya generationens TCA - Peel och passar alla hudtyper och åldrar. Behandlingen är säker att göra året om eftersom den inte ger någon ljuskänslighet.

 

PRX- T33 är framtagen för behandling av både ansikte och kropp och är lämplig för dig som har problem med torrhet, pigmenteringar, bristningar, ärr, linjer eller ytliga rynkor. Utöver ansiktet kan du hos mig även behandla hals, dekolletage och/eller handryggar. Pris på förfrågan. 

 

En av fördelarna med PRX är att den kan användas som enskild behandling, men går även att kombinera med andra behandlingar som till exempel microneedling eller injektionsbehandlingar.

 

PRX-T33 är ett serum med en unik sammansättning av TCA och väteperoxid som masseras in i huden med ett speciellt tryck. Denna sammansättning gör att fjällning och andra oönskade sidoeffekter som kan förekomma efter andra anti ageing behandlingar minimeras. Efter PRX-behandlingen lägger jag på den magiska Ice masken som fungerar som cryoterapi. Masken har kvalitetsförbättrande egenskaper som bland annat dämpar rodnad, reducerar rynkor, motverkar mörka ringar under ögonen, är kollagenstimulerande och skyddar din hud mot miljöpåverkan.

 

Vissa resultat av PRX-T33 är omedelbara, såsom en lätt uppstramande samt ljusnande effekt av huden. Resultatet kommer att utvecklas ytterligare under de kommande veckorna.

 

Jag rekommenderar 4 behandlingar med 7-10 dagars mellanrum, för bästa resultat. Efter detta diskuterar vi tillsammans hur vi bäst underhåller resultatet. Vanligen krävs en ny behandling någon gång mellan 6-12 månader beroende på din ålder och typ.

bg

Behandlingstid

40 min

Hållbarhet

6-12 månader

Pris

1495 SEK

Vanliga frågor

Gör behandlingen ont?

Vissa kan uppleva att dert svider lite i huden, men detta är i regel övergående. 

Vem är behandlingen lämplig för?

Detta är en behandling för dig som:

upplever nedsatt fasthet och elasticitet i huden.


besväras av ytliga linjer och rynkor.


har atrofisk ärrbildning efter ex acne


färska eller äldre bristningar i huden

Vem är behandlingen olämplig för?

Denna behandling är ej lämplig för dig som:


har en pågående irritation i huden


är allergisk mot Kojicsyra


är gravid eller ammar


har pågående herpesutrbott i området

Vad ska jag tänka på efter min behandling?

Ej träna, bada, sola eller basta på 24 h.

 

Fjällning i huden kan förekomma efter ffa första behandlingen. Detta kan pågå i 2-3 dagar. Hantering: upprepad applicering av de krämer du har fått med dig hem. 


Har du känslig hy, såsom vid Rosacea så kan bli rodnad i huden, men denna lägger sig inom ett par dagar. 


Torrhetskänsla i huden är normal förekommande. Hantering: upprepad applicering av de krämer du har fått med dig hem. 


Klåda utan rodnad. Mycket sällsynt reaktion och kan bero på allergi mot Kojicsyra. Hantering: smörj med receptfri kortisonkräm från apoteket. 


Runda mörka fläckar ett par dagar efter behandlingen. Detta är normalt och beror på förtjockad hud alt. solskador. Försvinner med tiden genom naturlig cellförnyelse.