Genom att fortsätta använda den här sidan så accepterar ni våra cookies och GDPR policy.

Acceptera
Microtoxin

Microtoxin

Microtoxin är en behandling som kan hjälpa mot inflammatoriska tillstånd, ex acne och rosacea. Det minskar även talgproduktionen och stora porer samt ger lyster och jämnare hudton. Microtoxin används främst till behandling i ansiktet, men kan kan med fördel även användas på dekolletaget.

 

Man blandar en låg dos botulinumtoxin med hyaluronsyra i en särskild behållare. I ena änden av behållaren finns flera små, tunna 24k guldnålar och med hjälp av dessa ”stämplas” huden och själva blandningen kommer ner i dermis (2:a hudlagret). Detta ger en jämnare hudton med fantastisk lyster, slätar ut fina, ytliga linjer, minskar porerna och även talgproduktionen.

 

Du behöver inte vara nervös inför behandlingen, nålarna är så tunna och små att de gör inte ont. Själva toxinblandningen har mycket låg koncentration så det kommer inte att påverka din ansiktsmimik överhuvudtaget.

 

Efter behandlingen får du en lugnande kräm som hjälper till att återställa hudens barriär samt ger en behaglig känsla. Du lämnar salongen med fräsch och återfuktad hud.

 

För bästa effekt rekommenderas en kur på 3 behandlingar med 4 v mellanrum. Därefter räcker det med underhållsbehandling var 4-6:e månad för att bibehålla resultatet.

 

 

Köp ett klippkort på 3 behandlingar och få 10% rabatt.

bg

Behandlingstid

40 min

Hållbarhet

ca 3 månader

Pris

2500 SEK