Genom att fortsätta använda den här sidan så accepterar ni våra cookies och GDPR policy.

Acceptera
Hot stone massage

Hot stone massage

Hot stone massage härstammar från den kinesiska medicinen och den japanska massagen. Det är en väldigt behaglig massagemetod som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. Det är en massagebehandling som utförs med hjälp av varma, lena lavastenar.

 

En hot stone massage är en mjuk och varm upplevelse lämpar sig bra för dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta Dig. Stenarna som används värms upp i vattenbad och placeras noggrant ut på viktiga punkter på din kropp. Du ligger skönt och behagligt medan jag arbetar med stenarna för att göra din kropp mjuk och avslappnad. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Behandlingen hjälper till att rensa ut slaggprodukter och lämpar sig bra för dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta dig.

 

Hot stone massage ökar syretillförseln till musklerna och den ökade blodcirkulationen hjälper också till att transportera bort gifter och avfallsprodukter från musklerna.

 

När de ytliga musklerna slappnar av, med hjälp av värmen, kan man lättare massera de djupliggande musklerna med hjälp av de varma stenarna.

bg

Behandlingstid

30-50 min

Hållbarhet

ej tillämpad

Pris

från 450 SEK

Vanliga frågor

Vem är behandlingen lämplig för?

Hot stone massage är bra för dig som:

har besvär med kramper och muskelspänningar

behöver varva ner eller är stressad

har mycket celluliter

har dålig blodcirkulation

vill ge dig själv en total avslappning

Finns det någon som ej bör boka denna behandling?

Hot stone massage är inte lämpad för dig som:

är gravid

har hjärtproblem

har svårinställd diabetes