Genom att fortsätta använda den här sidan så accepterar ni våra cookies och GDPR policy.

Acceptera
Foaming Enzyme facial

Foaming Enzyme facial

FOAMING ENZYME FACIAL är en professionell behandling som kombinerar enzymerna från papaya och ananas med glykolsyra. Detta ger en kraftfull peeling – utan irritation, och behandlingen är därför perfekt för alla hudtyper med behov av effektiv exfoliering, uppstramning av fina linjer och en fräschare lyster.

 

Vid behandlingen producerar FOAMING ENZYME FACIAL:s bioaktiva ingredienser ett lyxigt skum, som exfolierar och djuprengör porerna. Därefter påförs REJUVENATING MASQUE, som lugnar och boostar huden med massor av fukt och antioxidanter.

 

I detta fantastiska behandlingssystem kombineras två iS CLINICAL-masker. Den kraftfulla men lugnande FOAMING ENZYME MASQUE bygger på en klinisk formel som omfattar följande: Glykolsyra (16 %), papain-enzymer (papaya), bromelain-enzymer (ananas) och bladjuice från Aloe Vera. 
Den andra masken, REJUVENATING MASQUE, är en lugnande och återfuktande behandling, som är baserad på en formel som omfattar följande: hyaluronsyra, Aloe Vera, extrakt från grönt te, lakritsrotextrakt, vindruvskärnextrakt och rosmarinextrakt. Dessa två unika professionella behandlingsmasker kompletteras med en unik kombination av serum och krämer, som samtliga utvecklats av iS CLINICAL. Behandlingen omfattar såväl aktiva som lugnande ingredienser och väcker sinnena till liv.

bg

Behandlingstid

40 min

Hållbarhet

ej tillämpad

Pris

695 SEK