Genom att fortsätta använda den här sidan så accepterar ni våra cookies och GDPR policy.

Acceptera
Fillers

Fillers

Fillers fyller ut och formar huden inifrån. Gelen som används innehåller ämnen som liknar kroppens egen hyaluronsyra, vilken binder fukt och skapar spänst i huden. Hyaluronsyrans effekter är säkra och väl dokumenterade, vilket har gjort denna fillertyp till den mest använda i världen. Hyaluronfillers finns i olika tjocklekar och konsistenser vilket ger dem ett brett användningsområde.

 

Ålder, hormoner, solexponering och rökning är alla faktorer som påverkar uppkomsten av fina linjer och rynkor.
Dessa faktorer gör huden skörare och mindre elastisk. Med åldern minskar mängden hyaluronsyra i huden som är så viktig för att bibehålla fukt. Genom att injicera små mängder fillers, som innehåller hyaluronsyra, i huden binder den till sig vätska. På detta sätt får man ett resultat med en naturlig utfyllnad över fina linjer och rynkor.

 

I många fall krävs en uppbyggnadsfas, dvs vi kommer inte att nå slutresultatet med endast en behandling. Avgörande faktorer för detta är vilket resultat du som kund önskar uppnå samt hur pass mycket volymförlust du har i ansiktet när vi påbörjar behandlingen.

Det krävs i regel 2-3 behandlingar under uppbyggnadsfasen för läppar. Är det 18 månader eller mer sedan du senast la filler i läpparna kan du räkna med att det även då behövs en ny uppbyggnadsfas. Några veckor efter den första behandlingen kan man uppleva att läpparna återgått i princip till utgångsläget. En påfyllning behövs oftast 1-2 månader efter första besöket för att uppnå ett långvarigt och naturligt resultat. När man har uppnått önskat resultat räcker det med underhåll 1-2 gånger per år.

 

Övriga delar av ansiktet bygger vi upp med ca 6 månaders mellanrum tills vi når det resultat som vi har kommit överens om under konsultationen.

bg

Behandlingstid

45 min

Hållbarhet

6-18 månader

Pris

från 2500 kr

Vanliga frågor

Vad ska jag tänka på inför min behandling?

- Ej ha infektion, feber eller sjukdomskänsla i kroppen.


- Ej ha kvissla eller finne i injektionsområdet.


- Ej ha någon Herpes infektion som pågår i kroppen eller injektionsområdet.


- Ej vara gravid eller amma.

 

Om du äter Magnecyl, Ipren eller liknande kan du lättare få blåmärken i injektionsområdet.
Välj en behandlingsdag då du inte ska träna samma kväll.

Vad ska jag tänka på efter min behandling?

Behandlingsresultatet ser du först efter 14 dagar. 

 

- Ej utföra peeling eller massage av ansiktet samma dag.


- Ej utföra djupgående behandlingar såsom laser, microneedling eller liknande inom 14 dagar efter behandlings tillfället.


- Ej träning och bastu i 48 h.
 

- Ej sola på 2 v.


- Ej sminka dig eller ta på det behandlade området de närmaste 24 h efter behandling.
 

- Undvik alkohol i 24 h.

 

Efter behandlingen är det normalt att uppleva lite obehag såsom rodnad, svullnad, smärta, klåda, blåmärken eller ömhet vid behandlingsområdet. Vanligtvis försvinner detta efter några dagar, men kan sitta i upp till 2 veckor.

Gör det ont?

Vi läppbehandling erhåller du bedövningssalva innan vi påbörjar behandlingen, vilket gör att själva sticken känns mycket lite. Produkterna jag arbetar med innehåller 0,3% lidokain, som är bedövande, för att göra behandlingen mer behaglig. Tål du inte lidokain så meddela mig när du bokar din behandling så tar jag hem produkter utan lidokain.​

Vilka områden kan jag behandla hos Sannas Skönhetsvård?

1. Läppar
 

2. Nasolabialveck och mungipor
 

3. Pussrynkor
 

4. Kinder/kindben 
 

5. Käklinje
 

6. Haka

 

7. Tear trough