Genom att fortsätta använda den här sidan så accepterar ni våra cookies och GDPR policy.

Acceptera
Fillers

Fillers

Fillers fyller ut och formar huden inifrån. Gelen som används innehåller ämnen som liknar kroppens egen hyaluronsyra, vilken binder fukt och skapar spänst i huden. Hyaluronfillers finns i olika tjocklekar och konsistenser, vilket ger dem ett brett användningsområde.

 

Med åldern minskar mängden hyaluronsyra i huden, som är så viktig för att bibehålla fukt och elasticitet. Genom att injicera små mängder fillers i huden binder den till sig vätska. På detta sätt får man ett resultat med en naturlig utfyllnad över fina linjer och rynkor.

 

I många fall krävs en uppbyggnadsfas, dvs vi kommer inte att nå slutresultatet med endast en behandling. Avgörande faktorer för detta är vilket resultat du som kund önskar uppnå samt hur pass mycket volymförlust du har i ansiktet när vi påbörjar behandlingen.

 

Det krävs i regel 2-3 behandlingar under uppbyggnadsfasen. Vad gäller läppar så kan det, några veckor efter den första behandlingen, upplevas som att läpparna återgått i princip till utgångsläget. En påfyllning behövs oftast 1-3 månader efter första besöket för att uppnå ett långvarigt och naturligt resultat. Övriga områden i ansiktet bygger vi upp med ca 3-6 månaders mellanrum tills vi når det resultat som vi har kommit överens om under konsultationen. När man har uppnått önskat resultat räcker det vanligen med underhåll 1-2 gånger per år. Fillers ger inget permanent resultat och hållbarhet samt resultat är individuella och beror på både kroppsliga samt yttre faktorer. 

bg

Behandlingstid

30-40 min

Hållbarhet

ca 6-12 månader

Pris

från 1500 SEK

Vanliga frågor

Vad ska jag tänka på inför min behandling?

Ej ha infektion, feber eller sjukdomskänsla i kroppen.

 

Ej ha pågående hudinfektion eller sår i injektionsområdet.

 

Ej vara gravid eller amma.

 

Om du äter Magnecyl, Ipren eller liknande kan du lättare få blåmärken i injektionsområdet.

Vad ska jag tänka på efter min behandling?

Behandlingsresultatet ser du först efter 14 dagar. 

 

Ej utföra peeling eller massage av ansiktet samma dag.


Ej utföra djupgående behandlingar såsom laser, microneedling eller liknande inom 14 dagar efter behandlings tillfället.


Ej träna, bada eller basta på 24 h. 
 

Ej sola på 2 v pga risk för pigmentering i området. Om du är ute i solen så använd solskydd med hög solskyddsfaktor. 


Ej sminka dig eller ta på det behandlade området de närmaste 24 h efter behandling.
 

Undvik alkohol i 24 h.

 

Efter behandlingen är det normalt att uppleva lite obehag såsom rodnad, svullnad, smärta, klåda, blåmärken eller ömhet vid behandlingsområdet. Vanligtvis försvinner detta efter några dagar, men kan sitta i upp till 2 veckor. Skulle besvär kvarstå efter detta var vänlig kontakta kliniken.

Gör det ont?

Vi läppbehandling erhåller du bedövningssalva innan vi påbörjar behandlingen, vilket gör att själva sticken känns mycket lite. Produkterna jag arbetar med innehåller lidokain, som är bedövande, för att göra behandlingen mer behaglig. Tål du inte lidokain så meddela mig detta när du bokar din behandling så tar jag hem produkter utan lidokain.​

Vilka områden kan jag behandla hos Sannas Skönhetsvård?

1. Läppar
 

2. Nasolabialveck och mungipor
 

3. Näsa
 

4. Kinder/kindben 
 

5. Käklinje
 

6. Haka
 

7. Tear trough