Genom att fortsätta använda den här sidan så accepterar ni våra cookies och GDPR policy.

Acceptera
Antigen snabbtest med intyg

Antigen snabbtest med intyg

Sannas Skönhetsvård utför testning för covid-19 via Coronanegativ.nu. Tjänsten är ansluten till E-hälsomyndigheternas e-tänst Covidbevis. Det innebär att ditt negativa test för covid-19 automatiskt kan lagras i ett covidbevis. Ditt covidbevis kan du använda vid resor i Europa. Om du har en digital brevlåda så kommer ditt covidbevis också skickas till den.
Läs på ehalsomyndigheten.se

Länders regeringar beslutar om restriktioner på grund av pandemin, till exempel att ställa krav på vaccination eller negativt test vid inträde på muséer, idrottstävlingar eller caféer. Covidbeviset är ett smidigt sätt att bevisa att man är fri från infektion, har antikroppar eller är vaccinerad.

När du testat negativt kan du logga in med BankID och hämta ditt Covidbevis. Har du digital brevlåda så skickas också Covidbeviset automatiskt dit. Covidbeviset kommer i form av en PDF som kan laddas ner.

När du får ett Covidbevis mot bakgrund av negativt test så gäller samma tidsbegränsningar som tidigare. Det är resenärens eget ansvar att uppfylla krav från respektive destinationsland.

Mer information finns på E-Hälsomyndighetens hemsida: https://www.ehalsomyndigheten.se/tjanster/covidbevis/

 

Vid ett snabbtest får du provsvaret efter ca 15 minuter. Provet tas i näsan. Intyg utfärdas och erhålles via mail efter ca 1-2 timmar. Intyget utfärdas på engelska av leg. läkare.

 

Medtag pass för reseintyg eller ID-kort (körkort) för övriga intyg.

 

Du registrerar dig vid ankomst till salongen, med hjälp av din smartphone. Betalning av provet görs på plats med Swish. OBS! Du kan endast betala med Swish för denna tjänst!

 

Jag ansvarar inte för utskick av intyg. Alla frågor gällande denna detta hänvisas till www.coronanegativ.nu 

 

Observera att detta är INTE en tjänst för dig med pågående symtom.

bg

Behandlingstid

15

Hållbarhet

ej tillämpad

Pris

500 SEK